Вибрациска брусилка 150W со 10 хартии за стругање

Категорија SKU: BEW220KAX-QS

1.990,00 ден 2.190,00 ден

На залиха

Опис

Вибрациска брусилка со влезна моќност од 150W и број на вртежи 14000rpm. Доаѓа со 10 хартии за стругање.

Брусилката со вибрации е идеална за сите груби работи за брусење со брзо и големо отстранување на материјалот. Моќноста од 150W, големата подлога за шмирглање 91x189mm и брзината на брусење од 14000rpm обезбедуваат брзо и лесно брусење на големи површини како што се подови и врати или ефикасно отстранување на бојата и лакот.

Ергономски дизајн со двострана рачка за максимална контрола при работа и предна рачка за дополнителна удобност на корисникот.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,611 кг
Димензии (пакет) 32,6 × 15,1 × 9,9 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048731192