Вибрациска мулти брусилка 200W

Категорија SKU: BEW200-QS

2,990.00 ден 5,490.00 ден

На залиха

Опис

Вибрациска мулти брусилка со влезна моќност 200W со додатоци.

Ергономски дизајн со гумирана рачка за лесна употреба и задна рачка која овозможува да работите со 2 раце обезбедувајќи дополнителна контрола. Деталното прицврстување и плочите за орбитално и вибрациско дејство ја прават идеална за многу апликации за брусење. Различните плочи за измазнување на контури овозможуваат измазнување на сложени апликации. Поседува интегрирана циклонска екстракција на прашина што овоможува секогаш да имате чиста работна површина. Опцијата Autoselect овозможува автоматски да ги изберете вистинските поставки за брусење врз основа на употребената плоча за постигнување одлични перформанси.

Поседува кабел со должина од 3 метри кој ја прави лесно достапна во работната просторија.

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 5035048704165