Додаток глава за сечење Multievo

3,490 ден 3,990 ден

MTS12-XJ

Има Залиха

Додаток глава за сечење Multievo погоден за сечење материјали како што се: тапети, филц, гума, жичана мрежа, лим до дебелина од 0,5мм. Едноставно ракување и менување на главата без алати со притискање на едно копче. Поседува променлива стапка на сечење од 0 до 1267 секови во минута. Стапката на сечење може да се забави за прецизно сечење во кривини или да се забрза за моќно сечење по прави линии. Погоден за сите мултифункционални алатки Multievo од Black+Decker.