Перач под висок притисок 1500W 120бар

6,999 ден

BXPW1500E

Нема Залиха

Влезна моќност 1500 W
Проток на вода 390 l/h
Максимален притисок 120 bar
Работна температура на вода 50
Должина на цревото 6 m
Тежина 7.2 kg