Повеќенаменска батериска алатка Multievo 18V

7,290 ден 8,090 ден

MT218K-QW

Има Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини /
Максимален вртежен момент / Nm
Број на вртежи 0-800 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво / mm
Макс. дупчење во метал / mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина 1.46 Kg
Тежина со батерија / Kg
Должина / mm
Висина / mm
Ширина / mm

Батериската алатка Multievo е компактна алатка со можност да се менуваат алатките за да добиете повеќе алати со една машина.Оваа алатка има можност со адаптери да замени штрафилица, импакт, убодна пила, циркулар, шлајферица, ножици за жива ограда, реципрочна пила, нозици за лим и мултифункционална алатка.Multievo алатката доаѓа само со адаптер за штрафилица и другите адаптери се купуваат посебно.