Повеќенаменски клешти 12 во 1

490 ден 599 ден

BDHT0-28110

Нема Залиха

povekenamenska klesta

Повеќенаменска алатка со 12 функции изработена од високо квалитетно не рѓосувачко железо. Ергономска рачка и лесно достапни алатки. Содржи универзална клешта со сечица, пила, турпија, метро, плосната одвртка, Ph одвртувач, ноже, отворач за шишиња, отворач за конзерви.