18V LED светло без опрема

1,190 ден

BDCCF18N-XJ

Нема Залиха

LED светло со 90 лумени светлина со висок интензитет, безжична моќност и практичност. Поседува мека нелизгачка рачка која обезбедува удобност при користење. Подвижен горен дел со можност за осветлување во повеќе позиции. Компактен дизајн и лесен за контрола при употреба и можност да стои странично за дополнителна флексибилност.

Напон 18 V
Капацитет на батерија / Ah
Тип на светилка LED
Силина на светлината 90 lumen
Ниво на заштита / IP
Тежина 0.14 kg