18V Осцилаторен повеќенаменски алат 2x2Ah V20

12,690.00 ден 16,990.00 ден

На залиха

Опис

Оваа батериска повеќенаменска осцилаторна алатка е дел од новата платформа на STANLEY® FATMAX® V20. Платформата опфаќа широка програма на алати наманети за вашата работилница, домот или градината. Со подобрена батериска технологија и SAMSUNG ќелии, вашите V20 алати се секогаш подговени за акција.

Со универзален и автоматски прифат за алат, лесно и брзо се менува приборот. Има електроника за регулација на осцилациите што го прави овој алат погоден за многу различни апликации. Вграденото LED светло ја олеснува видливоста при работењето.

Доаѓа со две батерии V20 со 18V напон и 2Ah капацитет, куфер и брз полнач.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.788 кг
Димензии (пакет) 12.3 × 34.7 × 31.6 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048724194