18V Осцилаторен повеќенаменски алат без опрема во куфер TSTAK

13.490,00 ден 17.990,00 ден

На залиха

Опис

Осцилаторен повеќенаменски алат со напон 18V и 20.000 осцилации во минута. Доаѓа во TSTAK куфер без опрема.

Одличното LED осветлување овозможува полесна работа. Со DUAL GRIP прекинувачот за променлива брзина ја обезбедува вистинската контрола и брзина за полесно да ја завршите работната задача. Системот за брза промена на додатокот ви овозможува брза промена на алатката која ја користите. Трите режима на работа овозможуваат соодветна брзина за различни материјали.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3,52 кг
Димензии (пакет) 44,5 × 34 × 16,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048726532