54V Стабилна пила 250mm 6Ah FLEXVOLT

Категорија SKU: DCS778T2-QW
Напон на батерија:54 V
Дијаметар на пилата:250 mm
Прифат на пилата:30 mm
Број на вртежи:4300 rpm
Аголно наклонување на пилата:48 "
Аголна ротација на пилата:50 "
Сечење при 90°/45° ( В x Ш ):305×58 mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ):305×85 mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ):215×85 mm
Максимална длабина на пресек:85 mm
Тежина:15.8 Kg
Тежина со батерија:16.8 Kg
Должина:615 cm
Ширина:465 cm
Висина:390 cm

Дополнителни информации

Платформа

Технологија

Бренд