Адаптер секач за PVC цевки за Impact

Категорија SKU: DT20560-QZ

10,990.00 ден

На залиха

Опис

Претворете го вашиот ударен одвртувач во брз и ефикасен секач на ПВЦ цевки благодарение на иновативниот додаток за сечење  DEWALT® IMPACT CONNECT PVC/PEX. Револуционерниот систем за брзо менување ви овозможува да го прикачите додатокот за само неколку секунди и ви овозможува лесно и брзо  да се префрлите од опцијата  сечење на заштрафување. Благодарение на ова, сечењето е побрзо и не бара употреба на рачни алатки, што значи поголема продуктивност.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.7 кг
Димензии (пакет) 24.5 × 16 × 8.5 cm
Бренд

EAN: 5054905300760