Аголна брусилка 1400W 150mm 9.00rpm

Категорија SKU: DWE4238-QS

12,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Компактна еднорачна аголна брусилка со мал дијаметар на куќиштето. Интегрираниот систем за исфрлување на струготините “Jetstream” и воздушното ладење ја прават оваа алатака погодна и за нај тешките услови на работа. Намотките на моторот се заштитени со епоксидна смола што дополнително ја зголемува трајноста на алатот. Системот за деактивирање на истрошените четкички го штити мототор од оштетување и прегорување.  Специјално изолираните држачи за четкички го штитат алатот од кратки споеви во системот.

Доаѓа со анти вибрациска странична рачка која се мести во повеќе позиции.
Заштитна мрежа на системот за ладење.
Штитинк кој се затега без потреба од дополнителни алатки.
Надворешна и внатрешна прирабница за затегање на дискот.
Клуч за затегнување на прирабницата.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.344 кг
Димензии (пакет) 43 × 17.5 × 14.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048645352