Аку. кружна пила 18V Brushless 184x16mm без опрема

Категорија SKU: DCS570N-XJ
Напон на батерија:18 V
Дијаметар на пилата:184 mm
Прифат на пилата:16 mm
Број на вртежи:5500 rpm
Аголно сечење до:57 °
Длабочина на сечење при 90°:64 mm
Длабочина на сечење при 45°:48 mm
Тежина:3.6 Kg
Должина:355 cm
Висина:245 cm

17.990,00 ден 21.990,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 5,05 кг
Димензии (пакет) 39,5 × 25 × 21 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048663110