Алу. сталак со мерки за ласерски детектор 1.2-4м

Категорија SKU: DE0734-XJ

6.490,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2,196 кг
Димензии (пакет) 125,5 × 7 × 4,5 cm
Бренд

EAN: 5035048101858