АНР Хидрофор пумпа 800W 3500 l/h

Категорија SKU: ARGP800XB

12.490,00 ден

На залиха

Опис

ICON acque servizi ICON irrigazione automatica ICON dimensioni di montaggio ICON montaggio tavolo ICON testa pompa acciaio ICON automaticONOFF autoadescanti

Градинската пумпа ARGP Series 800XB гарантира високи перформанси. Опремен со мотор од 800 W, ви овозможува да пумпате до 3.500 литри вода на час, да црпите вода од длабочина до 8 метри и да ја подигнете до максимална висина од 38 метри. Станува збор за самовшмукувачка површинска пумпа изработена со тело од нерѓосувачки челик, за максимална заштита од корозија и опремена со резервоар од јаглероден челик со капацитет од 19 литри. Резервоарот, според тоа, ви овозможува да имате добра резерва на вода и притисокот во него може постојано да се следи благодарение на интегрираниот манометар. Градинарската пумпа ARGP Series 800XB, дизајнирана да работи со чиста вода, може да се користи за повеќекратна употреба: со овој модел всушност е можно да се поврати вода што не се пие од бунари, резервоари и цистерни и да се користи за автоматско наводнување или за електрично наводнување. апарати и санитарна опрема. Термичката заштита и заштитата од прскање со кои е опремен ја обезбедуваат сигурноста и времетраењето на моторот, додека практичната рачка сместена во горниот дел на пумпата овозможува удобно и лесно движење. Основата на машината може лесно да се прицврсти со помош на завртки на посебна полица, опција која е особено корисна кога се става во куќата, на пример во близина на апарати за домаќинство. Пумпа за самовшмукување со автоклав, идеална за снабдување со апарати за домаќинство или санитарна опрема и за автоматско наводнување на градината Мотор опремен со термичка заштита Интегрирана рачка на врвот на пумпата за лесно движење Глава од нерѓосувачки челик и резервоар од јаглероден челик од 19 литри со интегриран манометар

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 17,3 кг
Димензии (пакет) 55 × 32 × 61 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8016287519892