АНР Правосмукалка индустриска 1600W 50L INOX мокро/суво

Категорија SKU: 3780ARBC

15.990,00 ден

Нема на залиха

Опис

aspiratori funz soffiante 4in1aspiratori funz solidi aspiratori funz liquidi ICON C lever LOGO BlueClean factor

Опремен со резервоар од 35 литри, AR Blue Clean 3780 може да се користи за брзо и прецизно отстранување на најтешката внатрешна нечистотија создадена во области како што се подруми, тавани, гаражи, мали работни продавници или за внимателно чистење на фотелји, софи и внатрешноста на автомобилите. . Или – зошто да не? – да се исчисти креветот на кучето. Високите перформанси се обезбедени со максимална моќност од 1600 W во комбинација со проток на воздух од 39 l/s и вакуумски притисок од 19 Kpa. Системот за двојно филтрирање исто така ефикасно го штити моторот, додека специјалниот пливачки прекинувач автоматски го запира вшмукувањето кога резервоарот е полн. Високи перформанси, но и одлична преносливост и лесно користење благодарение на вкупната тежина од 12,3 килограми, пригодните 4 тркала со тркала и цревото за вшмукување отпорно на свиткување, кое ви овозможува да стигнете и до најтешките агли.

Правосмукалката за влажно и суво чистење 3780ARBC е наменета  професионална за употреба. Наменета е за употреба при работа со електрични алати како што се дупчалки, планери, кружни пили и слично.

Се испорачува со:

  • Усисно црево (2 м)
  • 2 метални усисни цевки (2к48 цм)
  • Високо ефикасен кертриџ филтер
  • Хартиена филтер кеса (35 л)
  • Додаток за собирање за течности
  • Додаток за усисување на чврсти материи
  • Додаток за усисување на патосници и фотељи
  • Додаток за усисување на пукотини
  • Округла четка
  • Адаптер за приклучок на електричен алат

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 14,3 кг
Димензии (пакет) 46,5 × 53,6 × 55,7 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8016287519298