Апарат за заварување INVERTOR TIG/MMA 200А TIG HF AC/DC PULSE

Категорија SKU: TIG 210 AC/DC

154,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Инверторски апатрат за заварување TIG од 210 ампери со палење со висока фреквенција
во еднонасочна и наизменична струја со пулсна функција. Погоден е и за заварување (MMA)
на електроди |: рутилна, базична, нерѓосувачки челик, целулоза, алуминиум и леано железо.
Машината за заварување може да се користи (TIG) со различни видови материјали како челик,
нерѓосувачки челик и бакар, алуминиум. Складирање на параметрите за заварување,
IG AC/DC, HF и 2T/4T (при TIG заварување), пулсирање (при TIG заварување), .
PFC корекција на факторот на моќност.

Дополнителни информации

Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 8004386582015