Бит за гипс картон со граничник PH2

Категорија SKU: STHT0-16137

170,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,02 кг
Димензии (пакет) 14,9 × 5,1 × 1,8 cm
Бренд

EAN: 3253560161378