Бургија SDS+ 16x600x550mm EXTREME

Категорија SKU: DT9583-QZ

1,590.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.4 кг
Димензии (пакет) 68.5 × 47 × 16 cm
Бренд

EAN: 5035048055588