Бургија SDS+ 18x300x250mm EXTREME

Категорија SKU: DT9589-QZ

790,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,27 кг
Димензии (пакет) 38,5 × 4,7 × 1,8 cm
Бренд

EAN: 5035048055649