Бургија SDS+ 5.5x160x100mm EXTREME

Категорија SKU: DT9509-QZ

290,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,054 кг
Димензии (пакет) 24,5 × 5 × 1,5 cm
Бренд

EAN: 5035048054840