Бургија SDS+ 5.5x110x50mm EXTREME

Категорија SKU: DT9508-QZ

200,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,046 кг
Димензии (пакет) 19 × 4,6 × 1,3 cm
Бренд

EAN: 5035048054833