Бургија SDS+ 5.5x210x150mm EXTREME

Категорија SKU: DT9510-QZ

390.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.054 кг
Димензии (пакет) 29.3 × 4.8 × 1.5 cm
Бренд

EAN: 5035048054857