Бургија за бетон 12x200mm EXTREME

Категорија SKU: DT6688-XJ

390,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,093 кг
Димензии (пакет) 28 × 5,5 × 2 cm
Бренд

EAN: 5035048489468