Бургија за бетон 14x200mm EXTREME

Категорија SKU: DT6691-XJ

590,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,132 кг
Димензии (пакет) 28 × 5,5 × 2 cm
Бренд

EAN: 5035048489499