Бургија за дрво 22x600mm

Категорија SKU: DT4877-QZ

1.590,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,462 кг
Димензии (пакет) 61,4 × 3,7 × 2,5 cm
Бренд

EAN: 5035048014103