Бургија за дрво 18x600mm

Категорија SKU: DT4875-QZ

1.190,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,418 кг
Димензии (пакет) 62 × 4,8 × 2 cm
Бренд

EAN: 5035048014080