Бургија за дрво 20x600mm

Категорија SKU: DT4876-QZ

990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.437 кг
Димензии (пакет) 62 × 4.6 × 2.2 cm
Бренд

EAN: 5035048014097