Бургија за метал 10/1 8.5mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4939-QZ

4.490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,416 кг
Димензии (пакет) 15 × 4,2 × 4,2 cm
Бренд

EAN: 5035048534908