Бургија за метал 10/1 4.5 HSS-G

Категорија SKU: DT5545-QZ

1.890,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,087 кг
Димензии (пакет) 12 × 4,8 × 2,2 cm
Бренд

EAN: 5035048052150