Бургија за метал 10/1 9.5mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4941-QZ

5.490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,492 кг
Димензии (пакет) 15 × 4,3 × 3,8 cm
Бренд

EAN: 5035048534922