Бургија за метал 10.5mm HSS-G

Категорија SKU: DT5057-QZ

590,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,07 кг
Димензии (пакет) 15 × 4,8 × 1,6 cm
Бренд

EAN: 5035048034996