Бургија за метал 8.5mm HSS-G

Категорија SKU: DT5053-QZ

350,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,043 кг
Димензии (пакет) 13 × 4,7 × 0,9 cm
Бренд

EAN: 5035048034958