Бургија за метал 12.5mm HSS-G

Категорија SKU: DT5061-QZ

790,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,103 кг
Димензии (пакет) 23,4 × 4,7 × 1,6 cm
Бренд

EAN: 5035048052037