Чекан со дрвена рачка 500g Лиена глава

Категорија SKU: 1-51-175

890,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,65 кг
Димензии (пакет) 32,5 × 11,3 × 2,8 cm
Бренд

EAN: 3253561511752