Детектор за инсталација S160 (дрво,метал,струја)

Категорија SKU: STHT77588-0

1.590,00 ден 1.990,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,18 кг
Димензии (пакет) 26 × 3 × 17,6 cm
Бренд

Платформа

EAN: 3253560775889