Детектор за метал со линиски ласер 6m

Категорија SKU: 0-77-260

5.599,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,4 кг
Димензии (пакет) 30,1 × 18,2 × 5,7 cm
Бренд

EAN: 3253560772604