Дигитален мерач за притисок во гуми

790.00 ден 990.00 ден

На залиха

Опис

Ви овозможува лесно да го следите притисокот во гумите
Удобна рачка против лизгање
Точност 0,01

Јасен дигитален екран
Интегриран LED за подобра видливост
Притисокот може да се чита во PSI, BAR, kgfcm2 или KPA
Вклучува батерии

Опсег на работен притисок (бар) Од 0 до 6,2 бари
Ширината на производот 13 мм
Тежина на производот 0,09 кг
Должина на производот 224 мм

Универзална употреба

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.1 кг
Димензии (пакет) 22.5 × 12.5 × 3 cm
Бренд

EAN: 3253560808747