Дијамантски диск 230x22,23mm мокро/суво Elite Series

Категорија SKU: DT20462-QZ

8,490.00 ден

На залиха

Опис

Дел од серијата Elite. Одржливо изграден.
Матрицата засилена со карбид ја зголемува јачината на дијамантската врска и обезбедува високи перформанси.
Ласерски заварени пад сегменти обезбедуваат поголема издржливост.
Јадро од високолегиран челик за прави линии и длабоки секови.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1 кг
Димензии (пакет) 27 × 27 × 12 cm
Бренд

EAN: 5054905299071