Дијамантски диск за асфалт 230x22,23mm мокро/суво Elite Series

Категорија SKU: DT20466-QZ

5,090.00 ден

Само 2 останати на залиха

Опис

Дизајнирани да обезбедат издржливост и ефикасно сечење на тврди материјали, дијамантските дискови DEWALT ELITE SERIES™ се секогаш спремни за акција.
Сегментите со ласерски навивки со повеќе дијаманти за 5X подолг живот за сечење тврди материјали.
Diamond Wheels понуди патентиран дизајн на сечилото со стрелки за брзо сечење на тврд бетон и висококвалитетни директно длабоки сечења.
*Vs. DEWALT HP Diamonds сечење C35

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1 кг
Димензии (пакет) 27 × 27 × 12 cm
Бренд

EAN: 5054905299118