Дијамантски диск за плочки 230x22,23mm

Категорија SKU: DT3738-XJ

2,190.00 ден

На залиха

Опис

Дијамантски диск кој содржи голема концентрација на најквалитетни дијамантски честички погоден за сечење на исклучително тврди материјали, како што се порцелански плочки, подни и ѕидни плочки, камен, бетонски плочки, тули и теракота.
Не е препорачливо да се користи за влажно сечење на керамички плочки.

Димензии: 230×22,23mm

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.547 кг
Димензии (пакет) 29 × 26.5 × 0.9 cm
Бренд

EAN: 5035048058763