Диск за сечење метал 115mm 1.2×22.2 INOX Extreme

50.00 ден

На залиха

Опис

Професионален диск од алуминиум оксид дизајнирани за бежични алати, за максимална издржливост и зголемени перформанси.
OSA акредитирани

Дијаметар на диск 115 мм
Дебелина на дискот 1,2 мм

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.031 кг
Димензии (пакет) 11.5 × 11.5 × 0.1 cm
Бренд