Диск за сечење метал 125 x 1.0 x 22.23mm

Категорија SKU: STA32637-QZ

100.00 ден

На залиха

Опис

Абразивен диск за сечење метал со дијаметар 230mm, дебелина 1mm и отвор за прифат 22,23mm.

Неговиот тенок дизајн овозможува брзо и прецизно сечење.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.028 кг
Димензии (пакет) 12.5 × 0.2 × 12.5 cm
Бренд

EAN: 5035048373095