Држач за алат појасен

Категорија SKU: DWST1-75653

1,590.00 ден

Нема на залиха

Опис

Изработена во комбинација од кожа и цврсто платно 1200 denier. Погодна за употреба и од левата и од десната страна. Додадена алка за брзо ослободување на алатот или за негово прицврстување.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.302 кг
Димензии (пакет) 38 × 18.7 × 4 cm
Бренд

EAN: 3253561756535