Дупчалка вибрациска 1300W 16mm двостепенска

Категорија SKU: D21570K-QS

25,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Новиот мотор со подобрени перформанси дава одлични резултати при дупчење со круни во цигла и бетон до 127mm. Електро-механичката склопка e-clutch го штити алатот од пре оптоварување. Има две механички брзини за поголема контрола при дупчење во различни материјали. Има стезна глава од 16mm и иновативен прстен за промена на режимот на работа од крунско во обично дупчење со еден клик. Доаѓа со странична рачка за повеќе позиции, граничник за длабочината на дупчење и пластичен куфер за транспорт и складирање.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 5.59 кг
Димензии (пакет) 40 × 35 × 11 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048310502