Дупчалка вибрациска 850W 13mm 3.100rpm

Категорија SKU: BEH850-QS

5,490.00 ден

Нема на залиха

Опис

850W вибрациската дупчалка го има совршениот баланс помеѓу перформансите и практичноста во користењето. Вибрациите со 54.400 удари во минута го олеснуваат дупчењето во цигла и бетон. Со променливата брзина од 0-3.100 вртежи имате комплетна конторола врз работењето. Овој модел доаѓа во картонска кутија, странична рачка и граничник за длабочината на дупчењето. Содржи и бургии за метал 4, 6 и 8mm, и 4, 6 и 8mm за бетон и цигла.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.4 кг
Димензии (пакет) 29.5 × 8 × 26 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048681374