Флексибилен додаток за одвртувње Impact

Категорија SKU: DT70621-QZ

2,790.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.43 кг
Димензии (пакет) 10 × 3.5 × 38 cm
Бренд

EAN: 5035048538326