Адаптер за аголно штрафење + битови

Категорија SKU: DT71517T-QZ

2.199,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,25 кг
Димензии (пакет) 22,2 × 3 × 12,5 cm
Бренд

EAN: 5035048089798