Глава со конец 1.5mm 50m

Категорија SKU: A6171-XJ

350.00 ден

На залиха

Опис

Глава со конец за косилка за трева Тример.

Конецот е произведен од висококвалитетни материјали што овозможува оптимални перформанси при работа. Конецот има дијаметар 1.5mm и должина од 50m. За да се гарантира дека Тримерот работи правилно со одличен квалитет на сечење, Black&Decker препорачува користење на оригинален конец.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.18 кг
Димензии (пакет) 17 × 5 × 12 cm
Бренд

EAN: 5019977015103