Горилник за ТИГ заварување за ММА Инвертер 140А-35%

7,499.00 ден

Нема на залиха

Опис

Комплет TIG горилник за заварување , 17 V . Идеален горилник за TIG заварување и e компатибилен со ММА апаратите за заварување. Горилникот има кабел од 4 метри. Се испорачува  со, адаптер за ММА инвертор, електрода, гасна млазница .

Дополнителни информации

Бренд

STANLEY

EAN: 8004386960097